bamboe luier
 
 
Bamboe luiers De Luierhoek.
Selecteer een pagina. Bamboe is een zeer goed materiaal voor herbruikbare luiers. Wasbare luiers uit bamboe hebben immers een aantal pluspunten. Bamboe is zacht en soepel en blijft dit ook na veelvuldige gebruik. Zo behoudt een bamboe luier zijn soepele pasvorm.
Bambo Nature Eco luier milieuvriendelijk en ecologisch Eco label Abena.
Alles-in-1 wasbare luier. Attitude Eco luier milieuvriendelijk. Inlegvellen voor wasbare luiers Popli. Popowrap overbroekje voor wasbare luier. Wasbare luier Contour Terry One-Size set van 4. Wasbare luier UltraFit Organic set van 10. Wasbare luiers OneSize organic set van 10 ecru.
Bamboe Luiers.
Een mooie kwaliteit bamboe voorgevormde luier! Dit is een luier die al 3 jaar lang de mother-and-baby-award VK heeft ontvangen. Dat zegt toch wel, watBovendien heeft deze luier een oeko-tex certificaat. Dat zegt dat de bamboe van deze luier op eco.
Bamboe Voorgevormde Luier Wasbare Luier.
Erg fijn, deze opties en geen plastic wat het huidje van uw baby aanraakt! Als extra heeft elke bamboe luier ook nog eens een extra gratis wasbare fleece inlegger. De bamboe luiers van Little Lamb hebben geen kleuring omdat dit de absorbtie van de luier beïnvloedt.
BambooBaby.nl Voor wasbare luiers, zoogcompressen én menstruatiecups.
Bamboe Kinderservies Krokodil. Yuuna Pure Kids bamboe kinderservies is gemaakt van sterk en 100% natuurlijk materiaal en is volledig vrij van chemicaliën. Niet alleen vriendelijk voor je kindje maar ook voor het milieu! Bamboe Beker Pinguin. Bamboe kinderbeker met pinguin print.
Wasbare luiers vind je bij Kaatje Katoen.
Wil je niet meer sjouwen met pakken wegwerpluiers? Heb je genoeg van de 260 kg afval die je baby per jaar produceert? Of heb je s nachts telkens een nat bed omdat de luier lekt? Dan zijn wasbare luiers het antwoord!
Pocketluiers bamboe charcoal.
Pocketluiers van bamboe charcoal koolstof zijn zeer geschikt voor de nacht of als je wat langer van huis bent. De bamboe charcoal stof absorbeert namelijk meer en de luier bevat in de binnenkant dubbele lekranden wat de kans op lekkage verkleint.
Materialen in wasbare luiers Herbruikbare luier luierinfo.nl.
Als je zeker wil zijn dat in de uiteindelijke luier geen pesticiden uit het productieproces meer aan wezig zijn, zoek dan naar een luier met Oekotex 100 label. Ook voor biokatoen garanderen keurmerken Oeko-Tex 1000, Eko, Soil Association, KRAV, de milieuvriendelijke teelt. Bamboe is zacht en soepel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bamboe luier