patroon boxkleed zelf maken
 
 
Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina. Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina.
Ik heb ook zelf een boxkleed gemaakt, volgens een patroon wat ooit in het blad Kinderen stond. Het is 4x groter dan je box, waardoor je het ook als groot speelkleed kan gebruiken. De ene kant is van fleece, en de andere kant van verschillende lapjes stof met lintjes, applicaties etc. Net wat je er zelf van wilt maken.
Zelfgemaakt boxkleed Baby pakket Pinterest Zelfgemaakt, Naaien en Naaipatronen.
Kwantum Boxkleed zelf maken? Naaipatronen Pinterest Stoffen, Stof en Naaien.
Aankleedkussen, slaapzak, gratis naaipatronen.
De foto tutorial van BiesMies helpt je bij het maken van dit waskussenhoes. Heb je een afwijkende maat kussen dan helpt ze je bij het op maat maken! Patroon van: BiesMies. Naaipatroon hoes voor de soft balance relax. Op zoek naar een naaipatroon voor hoes voor de soft balance baby bouncer? Handig om er een of meer te naaien zodat je altijd een schone bij de hand hebt. Patroon van: Twee emmerkes water. Is het wipstoeltje van je baby niet meer om aan te zien, met dit naaipatroon van Meisjes Mama maak je er zelf een nieuwe bekleding voor. Patroon van: Meisjes Mama. Deze opbergzak van Miss Stik hang je naast de commode en je hebt alles voor je baby bij de hand. Patroon van: Miss Stik. Een boxkleed met leuke labeltjes waar je baby mee kan spelen.
Toefje Roze: Boxkleed maken!
Snel kocht ik het stofje in rood en grijs en ging ik aan de slag voor mijn kleine spruit.: Mijn eerste opgevrolijkte kleed kon volgens mij nog wat vrolijker en dus koos ik voor een leuk geblokt patroon. Ik combineerde de stofjes met een grijs ruitje en gebruikte voor de voorzijde de rode variant van het stofje en voor de achterzijde de grijze variant. Zie hier het resultaat. Lees de werkbeschrijving om zelf een boxkleed te maken of als je minder handig bent te laten maken.;
Kris: Tutorial boxkleed.
Van de stofjes die je over hebt, kun je natuurlijk nog leuke dingen maken. Zoals hier een olifanten-knuffel-speenhouder. Je kunt natuurlijk ook nog denken aan speelgoed zakken voor aan de box zelf. Bij deze de tutorial van het boxkleed. Ik hoop dat je er wat aan hebt!
DIY Babyspulletjes.
Q: Ben jij van het frôbelen en zelf dingen maken? This entry was posted in How to, persoonlijk and tagged baby diy, babyspullen maken, boxzak zelf maken, koeka look a like dekentjes maken, koeka wafelstof kopen, zelf boxkleed maken, zelf knisperdoekjes maken, Zelf koeka dekentje maken, zelf labeldoekjes maken, zelf speenkoorden maken by yazylicious.

Contacteer ons

Resultaten voor patroon boxkleed zelf maken