boxkleed maken vulling
 
 
Sewing Fenna: First time: boxkleed.
First time: boxkleed. Een trouwe volgster van mijn blog, vroeg mij of ik ook een boxkleed en een aankleedkussenhoes kon maken. Tja, nooit eerder gedaan maar natuurlijk wilde ik dat graag proberen voor haar. Online vond ik deze tutorial om wat inspiratie op te doen voor het boxkleed. Er werden stofjes uit gekozen bij Stofopzolder.be, een katoentje met cactussen of cacti? en een fijne okergele ribstof. Bij de Ikea bracht manlief een éénpersoonsdekbed mee voor de vulling van het boxleed.
Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina. Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina.
Ik heb ook zelf een boxkleed gemaakt, volgens een patroon wat ooit in het blad Kinderen stond. Het is 4x groter dan je box, waardoor je het ook als groot speelkleed kan gebruiken. De ene kant is van fleece, en de andere kant van verschillende lapjes stof met lintjes, applicaties etc. Net wat je er zelf van wilt maken. Volgens de beschrijving hoeft er geen vulling in, omdat je hem 4x dubbel in de box legt, maar ik heb er nog wel zo'n' dunne lap vulmateriaal in genaaid.
Box of speelkleed met tutorial Creadientje's' Blog.
Dat is voor mij de reden om naar een dekbed te grijpen, die heeft namelijk al een dun beschermvlies op de vulling liggen, waardoor het naaien geen probleem is. Voor de bovenkant neem je een lap in de maat die je wilt, met rondom 1 cm naad. Als je een boxkleed maakt, maak het kleed dan minimaal 2 cm breder en langer, omdat het door de dikte anders te klein wordt. Daar ging ik bij mijn eerste kleed de mist mee in Neem gerust 5 cm, dan past hij straks nog prima! Mijn eerste stap is om de hoeken rond te maken, ik vind ronde hoeken mooier dan punthoeken.
Boxkleed Boxkleden: Hip, Handgemaakt, Uniek en speciaal op maat gemaakt.
200 grams fiberfill ongeveer 15, cm Dit is een veel dunnere vulling dan de dikke vulling en af te raden voor een boxkleed, tenzij er een ander kleed onder ligt. Ideaal als je al een kleed hebt, maar een nieuw ontwerp wilt.
Onderwerp: Boxkleed maken help? Ikenmama Forum.
Of ipv 1 laag van de gewatteerde stof, doe je 2 lagen, dan wordt ie ook wat dikker en heb je geen last van schuivende vulling. Kaboutertje heeft voor mij 2 heeeel gave ronde kleden gemaakt! Mijn vriendin maakte van 2 kleden gewoon 1 kleed toen ze een tweeling kreegvan, die kruidvatkleden en dan aan elkaar maken. op de site van ariadne IdeeÃn, staan veel uh tja ideeÃn. Ook voor een boxkleed.
Zelfgemaakt boxkleed Baby pakket Pinterest Zelfgemaakt, Naaien en Naaipatronen.
Kris: Tutorial boxkleed.
Vooral ook omdat je met verschillende soorten stoffen te maken hebt fleece en katoen. Blijf tussendoor meten. Het boxkleed van de Wibra is makkelijk er in te doen. Het stukje wat ik open had gelaten om hem om te draaien heb ik uiteindelijk met de hand dicht genaaid. In eerste instantie heb je een beetje een effect van een hoeslaken om een dekbed heen. Wil je een strakker effect, dan moet je toch voor andere vulling kiezen.

Contacteer ons

Zoeken naar boxkleed maken vulling