boxkleed maken zonder naaimachine
 
 
Zomooi: DIY gebloemd boxkleed.
In de winkel vind je bijna nooit een leuk boxkleed en vaak zijn ze ook heel erg duur. Dus zelf een boxkleed maken stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het is heel makkelijk om zelf een boxkleed te maken.
De Handwerktuin: Boxkleed af!
Oh.wat is je boxkleed fantastisch mooi geworden en in zo'n' korte tijd. Dit is nou een mooi voorbeeld van wat men nesteldrang noemthet, lijkt te maken te hebben met een niet te stoppen instinct om een goede omgeving voor je baby te creëren.
DIY Babyspulletjes.
Misschien dat ik maar eens een opfriscursus naaien moet gaan volgen. Dan wordt de nieuwe naaimachine ook goed benut. Q: Ben jij van het frôbelen en zelf dingen maken? This entry was posted in How to, persoonlijk and tagged baby diy, babyspullen maken, boxzak zelf maken, koeka look a like dekentjes maken, koeka wafelstof kopen, zelf boxkleed maken, zelf knisperdoekjes maken, Zelf koeka dekentje maken, zelf labeldoekjes maken, zelf speenkoorden maken by yazylicious.
DIY hoes voor boxkleed Ondeugende Spruit.
Speld de korte kant vast waar je geen zoom in hebt gelegd. Nu gaan we aan de bovenkant met flap en onderkant van de stof een naad maken. Dit is aan de lange kant van de stof. Vouw de flap die aan de bovenkant eromheen, zodat deze aan de onderkant zit. Maak aan beide kanten een naad van 2cm. Zet deze vast met spelden. Let hierbij op dat je de flap netjes mee speld. Stik vervolgens nu alles van stap 5 en stap 6 door onder de naaimachine. Dit is dus aan 3 zijdes. De bovenkant, onderkant en de zijkant zonder flap. De hoes is nu klaar en kan gekeerd worden door de opening die over is gebleven. Als je wilt kan de altijd de opening nog laten sluiten met klittenband o.i.d. Stop het boxkleed in de hoes en je bent klaar!
DIY boxkleed LINSPIRATION.
Ik koos ervoor om een extra rechthoek in het boxkleed te naaien, zodat het kleed ook gewassen kan worden, zonder dat de vulling gaat verschuiven. Bepaal voor jezelf hoe groot je het vlak in je boxkleed wilt hebben. Leg vervolgens een liniaal of rolmaat langs de zijkant van je boxkleed en spelt rondom het boxkleed af. Nu heb je een kader van spelden. Leg je kleed vervolgens onder de naaimachine, let erop dat je een stevige naald in de naaimachine het zitten ik gebruikte een 90, aangezien je door de vulling en de dikke onderkant stof heen moet. Volg vervolgens de spelden met de naaimachine en klaar is je boxkleed! Vind je het leuk om mij persoonlijk te volgen? Ga dan naar Linspiration op Instagram Facebook. Posted in Blog, DIY's' babyuitzet boxkleed diy Post navigation. Een tweede zoon! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Zoeken naar: Zoeken. Linspirationnl is er om jouw te inspireren. Ik laat je de dingen zien die mij gelukkig maken, zoals mijn gezin, interieur, planten, kunst, stempels en kledingmerk FS Happiness.
DIY: babygym en boxkleed in zelfmaken of pimpen Leuk met kids.
Het is niet ingewikkeld, je ziet hoe het gemonteerd is, dus dat kun je namaken. Ook de haakjes om de knuffeltjes aan te maken zijn niet los te krijgen. Je kunt de balijnen gemakkelijk losmaken, wel zo handig, aangezien veel pasgeboren babys onrustig worden van te veel prikkels en ook met wassen is het praktisch. Om de balijnen heb ik een nieuwe hoes gezet. Als je geen naaimachine hebt of er niet te veel werk in wil stoppen, kun je beter zorgen dat de balijnen bij aankoop al een mooie kleur hebben. Veel babygyms zijn rond en liggen standaard op de grond, niet zo handig als je geen gigantisch huis hebt. In plaats van dat ronde kleed heb ik dus een rechthoek gemaakt, die precies in onze box past, zodat het ding een vast plekje heeft. En als je de balijnen er vanaf haalt is het dus gewoon een boxkleed.
Onderwerp: Boxkleed maken help? Ikenmama Forum.
En dat is ook zon beetje het enige wat ik kan op een naaimachine hoor muze! 9 berichten aan het bekijken 1 tot 9 van in totaal 9. Reageer op: Boxkleed maken help? E-mail wordt niet gepubliceerdverplicht. Houd me op de hoogte van volgende reacties via e-mail.

Contacteer ons

Resultaten voor boxkleed maken zonder naaimachine