patchwork boxkleed zelf maken
 
 
Sewing Fenna: First time: boxkleed.
8 februari 2016 om 1332.: Ik maak het zelf nu zei. Tof gemaakt zeg en zalig zacht volgens mij.; 8 februari 2016 om 1338.: Made by ilskepilske zei. 8 februari 2016 om 1523.: Supermooi gedaan seg! Ook leuke stofjes gekozen! 9 februari 2016 om 0854.: With love by Eva zei. 9 februari 2016 om 0912.: Heel mooi gedaan dit boxkleed! 9 februari 2016 om 1854.: Joke The Needle Of Choice zei. Oh, zo mooi zeg! Die cactus stof is super vrolijk als boxkleed. Ik maak m'n' waskussenhoezen meestal uit tricot, dat trekt makkelijker over het kussen. 11 februari 2016 om 2047.: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage. Abonneren op: Reacties posten Atom. Kom naar mijn Etsy shop! Fenna, moeder van oudste zoon 2006, jongste zoon 2009 en dochter 2011. Samenwonend met lieve man. In november 2011 voor het eerst achter de naaimachine plaatsgenomen. Nu verslaafd aan het maken van kinderkleding, hoewel er inmiddels ook andere hebbedingen de revue passeren.
Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina. Tips zelf maken boxkleed? Zwangerschapspagina.
Ik heb ook zelf een boxkleed gemaakt, volgens een patroon wat ooit in het blad Kinderen stond. Het is 4x groter dan je box, waardoor je het ook als groot speelkleed kan gebruiken. De ene kant is van fleece, en de andere kant van verschillende lapjes stof met lintjes, applicaties etc. Net wat je er zelf van wilt maken. Volgens de beschrijving hoeft er geen vulling in, omdat je hem 4x dubbel in de box legt, maar ik heb er nog wel zo'n' dunne lap vulmateriaal in genaaid. Fotootjes staat in mijn profiel en hierbij de link naar de werkbeschrijving.: Kinderen Patchwork speelkleed om zelf te maken.
Zelfgemaakt boxkleed Baby pakket Pinterest Zelfgemaakt, Naaien en Babykamer.
bol.com Nurul 85x105cm box Plaid Patchwork.
Jollein Boxkleed 85x105cm Patchwork. Write a review. Ask a question. E-mail this page. All product specifications. On this playpen rug by Nurul with cheerful patchwork design can play in the comfort your baby safe, and crawling. This blanket is indispensable for in the box and can also be used for on the ground so your baby on the ground nice and soft.
By MiekK: Boxkleed.
Wat leuk weer! Ontzettend mooi en toch simpel te maken. Ik heb ooit een boxkleed gemaakt uit een Baby Peuter Ariadne, met een lint met strikken rondom geappliceerd. Helaas deed ik het kleed een keer in de wasdroger, en toen kromp de molton tussenlaag.
Boxkleed Kraamcadeaus Pinterest Naaien, Naaiwerk en Babykamer.
Wollen boxkleed patchwork Mijn Hemeltje Mijn Hemeltje.
Alles in Zelf maken. New Classic Toys. Wollen boxkleed patchwork Mijn Hemeltje. Home / Boxkleden, Mijn Hemeltje / Wollen boxkleed patchwork Mijn Hemeltje. Wollen boxkleed patchwork Mijn Hemeltje. Heerlijk dik wollen boxkleed met een meerkleurig biologische katoenen stof. Va eind november weer leverbaar.
Kwantum Boxkleed zelf maken? Naaipatronen Pinterest Stoffen, Stof en Naaien.
Onderwerp: Boxkleed maken help? Ikenmama Forum.
Boxkleed maken help? Ikenmama.nl Forum Forums Algemeen De keukentafel Boxkleed maken help? Dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 9 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Robinson. 9 berichten aan het bekijken 1 tot 9 van in totaal 9. Omdat wij in mei een tweeling verwachten, hebben we inmiddels een tweelingbox aangeschaft. Tweedehands, via marktplaats. Nu ben ik vandaag op pad geweest om ook een boxkleed aan te schaffen. Met dochterlief naar de Babydump, de PrÃnatal en de Babyplanet. Alleen de Prenatal heeft ze, maar ze worden alleen verkocht in combinatie met de box die ik dus al heb! Heb al onderzocht of er ergens dunne matrasjes verkocht worden in die maat, maar helaas. De lengtemaat komt redelijk overeen met de maat van een ledikantje, alleen is de box te breed. Dus zal ik zelf aan de slag moeten.
Kris: Tutorial boxkleed.
Van de stofjes die je over hebt, kun je natuurlijk nog leuke dingen maken. Zoals hier een olifanten-knuffel-speenhouder. Je kunt natuurlijk ook nog denken aan speelgoed zakken voor aan de box zelf. Bij deze de tutorial van het boxkleed. Ik hoop dat je er wat aan hebt!
Uitleg 3-in-1 boxkleed YouTube.
Beginner's' Patchwork Quilt Demo unfinished Duur: 614. LilOwlSocks 94.140 weergaven. Knippatronen zelf maken Duur: 1505. lutterlohpatterns 78.978 weergaven. How to Sew a Pair of Leggings, two ways-for any age! MADE Everyday 1.621.485 weergaven. Weekend Pakker Koeka baby slaapzak bij droomfabriekje Duur: 115. Droomfabriekje 6.120 weergaven. Hoe maak je je eigen dekje? Esmee 15.093 weergaven. I Heart Stitching S1 A27 Beginner Free Motion Quilting How To Duur: 834. Melanie Ham 302.011 weergaven. Boxkleed voor beginners Duur: 142.
Box of speelkleed met tutorial Creadientje's' Blog.
Stap voor stap. Af en toe krijg ik van mensen de vraag of ik een duidelijke tutorial weet om zelf een boxkleed te maken. En eerlijk gezegd heb ik dat online nog niet gevonden. Ik zal niet zeggen dat ze er niet zijn, maar ik weet van het bestaan niet af.

Contacteer ons

Meer resultaten voor patchwork boxkleed zelf maken