patchwork boxkleed zelf maken
 
 
Quilten. een doe-het-zelf-kunst Verbinding.
Dat is een vergissing. Patchwork betekent eigenlijk niets meer dan lapjeswerk, het aan elkaar zetten van verschillende soorten stof. Petri legt uit dat quilten wel iets meer inhoudt. Bij quilten ga je de lapjes verwerken tot een deken of wandkleed van drie lagen. Om te voorkomen dat de lapjes gaan schuiven, ga je ze doorpitten. Dat is eigenlijk quilten: het doorpitten van drie lagen stof. Dat doorpitten kan met een superdunne naald en speciaal garen maar wordt ook wel met de naaimachine gedaan. Dat klinkt eenvoudig, maar ga maar eens in gesprek met Petri. Ja, er zit een hele industrie achter: technieken, websites, quiltwinkels, tijdschriften, literatuur en tentoonstellingen, vertelt ze. Enthousiast vervolgt ze: Quilten is boeiend en afwisselend. Oorspronkelijk werd de quilt als deken tegen de kou gemaakt en ook winterkleding werd gequilt. Je kunt er van maken wat je wilt: quilt-wandkleden, boxkleden, tassen en zelfs quiltvesten.
Sewing Fenna: First time: boxkleed.
8 februari 2016 om 1332.: Ik maak het zelf nu zei. Tof gemaakt zeg en zalig zacht volgens mij.; 8 februari 2016 om 1338.: Made by ilskepilske zei. 8 februari 2016 om 1523.: Supermooi gedaan seg! Ook leuke stofjes gekozen! 9 februari 2016 om 0854.: With love by Eva zei. 9 februari 2016 om 0912.: Heel mooi gedaan dit boxkleed! 9 februari 2016 om 1854.: Joke The Needle Of Choice zei. Oh, zo mooi zeg! Die cactus stof is super vrolijk als boxkleed. Ik maak m'n' waskussenhoezen meestal uit tricot, dat trekt makkelijker over het kussen. 11 februari 2016 om 2047.: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage. Abonneren op: Reacties posten Atom. Kom naar mijn Etsy shop! Fenna, moeder van oudste zoon 2006, jongste zoon 2009 en dochter 2011. Samenwonend met lieve man. In november 2011 voor het eerst achter de naaimachine plaatsgenomen. Nu verslaafd aan het maken van kinderkleding, hoewel er inmiddels ook andere hebbedingen de revue passeren.
Toefje Roze: Boxkleed maken!
Lees de werkbeschrijving om zelf een boxkleed te maken of als je minder handig bent te laten maken.; Wat heb je nodig? Vrolijke stofjes, iets voor de vulling bijvoorbeeld fiberfill, een naaimachine en toebehoren en naaikennis en een gezonde dosis creativiteit!
even denken BERNINA Blog.
Wat een supergaaf en hip boxkleed, en ja graag een blogje over Rasterquick! Ageeth 6 jaar ago. Leuk kleed geworden! Ook ik zou wel meer willen weten over die Rasterquickmethode. Ivy 6 jaar ago. Heel mooi met die applicaties. En ik ken het, ideeën genoeg om te bloggen, maar geen tijd. Die Rasterquick ken ik niet, dus graag een blogje daarover. Met de BERNINA blognieuwsbrief ontvang je regelmatig informatie over de actuele berichten van onze auteurs en ideeën uit het blogarchief. Meld je nú aan! Naar de registratie voor de nieuwsbrief! heeft tot nu toe 33 berichten gepubliceerd. Andere berichten van deze auteur. Toon alle berichten van deze auteur. Stephanie Van der meer op Werkbeschrijving: een basic top maken doe je zó Welkom als nieuwe blogger. Een super leuk shirtje zeg ik zelf.
Boxkleed maken voor beginners! Maikel Rieneke.
Ook een boxkleed maken? Het is nu al laat, maar ik ben van plan om hier binnenkort een korte handleiding te plaatsen voor het zelf maken van een boxkleed. Echt voor beginners: ik heb zelf nog maar amper ervaring met naaien, en deze heb ik helemaal zelf binnen twee dagen gemaakt!
Overzicht websites met gratis quiltpatronen.
Overzichtelijke blokken met patronen. Naadtoeslag zelf toevoegen. Bijna 20 patronen over patchwork en applicatie. Onder meer quilts, tassen en kussens. Ook op deze site: borduren naaien. RJR Fashion Fabrics. Mooie en duidelijke patronen van zowel patchwork als quilts. Goed opgezette patchworksite.
boxkleden Sies Factory.
Alle basisstoffen zijn wit katoen met de kleuren zacht roze/coral, oud groen/mosgroen, grijs en zwart. De rand is zelf te bepalen, zie daarvoor de mogelijke combinaties in de afbeeldingen. Maak je keuze. Boxkleed zacht roze, oud groen, zwart en grijs. Boxkleed in diverse katoenen stoffen en wafeldoek. Retro grijs katoen, wit mintgroen ster, grijs witte ster, mintgroen wafeldoek. Het boxkleed bestaat uit een vlakverdeling en is gevult met 400 gram fiberfill welke volledig op de. Boxkleed zacht mintgroen, wit en grijs. Kies uw maat. Gaaf boxkleed in hippe combinatie mintgroen, oker geel, zwart en wit. In dit boxkleed zijn de volgende stoffen gebruikt mintgroen wafeldoek, effen mintgroen katoen, zwart met witte cirkeltjes, geel met motief en wit met. Boxkleed oker geel, mintgroen, zwart en wit. Kies uw maat. Boxkleed in een willekeurige vlakverdeling / patchwork met rand.
nieuw in de collectie Quilts Koffie.
Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter Social Media cookie: Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
Wollen Boxkleed Patchwork Mijn Hemeltje Mijn Hemeltje.
Wollen boxkleed met een patchwork geprinte stof. De gebruikte kleuren zijn groen, blauw, rood, grijs en roze. Geschikt voor zowel jongens als meisjes. Boxkleed met een tijk van biologische katoen en wollen teddyborg. Het boxkleed heeft een heerlijk dikke vulling van 2cm dik.
Box of speelkleed met tutorial Creadientje's' Blog.
Ik wil graag een keer een quiltdeken maken dus als dat zo is, dan heb ik hier heel veel aan. jun 05, 2012 @ 213240.: Nou, quilten is volgens mij het doorstikken van een gepatchworkte lap op een tussenvoering en onderlaag. Maar ik ben geen quiltster dus het kan maar zo dat ik ernaast zit. Janneke van Ravesteijn. jun 05, 2012 @ 212030.: Leuk ook, die labeltjes rondom het middenvak. Ik herken hier en daar een stofje van het patchwork, mooi om te zien hoe het hier in het geheel op gaat! jun 11, 2012 @ 190830.: Super deze how to, en ik had met mijn eerste boxkleed inderdaad precies dezelfde fout gemaakt, wat betreft die paar centimetertjes, nu dan aan de slag met een nieuw boxkleed, en deze tips en trics komen erg goed van pas!
Naamloos document.
Ineke Wienia heeft een kraamcadeautje gemaakt voor haar pasgeboren kleinzoon in China. Aangezien Ineke dit eind augustus zelf gaat brengen willen we dit leuke presentje toch graag aan iedereen laten zien. beschuit met muisjes. Show and tell leden open quilt atelier 6 mei 2013. Stephanie Schulten, Tovertegels, Patchwork-M, Quilten-H; familie uit Nieuw Zeeland stuurde stoffen van planten en bloemen uit dat land en die zijn voor deze quilt gebruikt. Mien Baselmans, Paperpiecing, Patchwork-M, Quilten-H. Inspiratiebron: het boek Bella Bella. Gemaakt voor de broer van Mien. Ze heeft er 5 jaar aan gewerkt. Show and tell leden open quilt atelier 8 april 2013. Klik op show and tell special voor de foto's, 8 april 2013, van quiltgroep vaste" Prik." Carla Hoppenbrouwers, voorkant patchwork origami, Patchwork Quilten-H.
Quiltpagina.
Ik kreeg vier paneltjes van collegaquiltster Ans Lamers en heb er een leuk quiltje van gemaakt wat in december 2014 af kwam. Deze top kreeg ik van Tonneke van den Berg, zij had geen puf hem af te maken. Ik vond en vind hem heel erg mooi en heb er een quilt van gemaakt die in januari 2015 af was. Dit is een boxkleed, gemaakt voor de baby van Marjolein en Bas.

Contacteer ons

Meer resultaten voor patchwork boxkleed zelf maken