zelf kader maken
 
 
Hoe maak ik een kader met Frame Studio? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Upload en orden de elementen in de editor om je kader te maken. Selecteer een eigenaar voor je kader. Vergeet niet dat je een kader kunt maken waarvan je persoonlijke account of een pagina die je beheert de eigenaar is.
Fotokader maken met lijmverbinding Interieur Livios.
Stap 1: houten kader maken. Zaag vier houten latjes in verstek met een verstekzaag onder een hoek van 45. Doe dit zorgvuldig, een nauwkeurig gemaakt verstek zal immers het resultaat van je werk bepalen. Raadpleeg onze klus Zagen voor meer info. Lijm ze aan elkaar vast met houtlijm om het kader te vormen. Druk goed aan of zet er enkele lijmklemmen op zodat de lijm goed hecht. Werk het verstek bij met wat kneedbare houtpasta. Als dit opgedroogd is, schuur je het hout lichtjes op. Werk het kader af met een likje verf en/of een laag vernis. Stap 2: fotos aanbrengen. Het fotokader heeft een glazen afdekplaat nodig. Deze laat je in de handel op maat snijden. Koop wel glas met de gewenste dikte. Er zijn twee types glas: mat glas, dat minder licht weerkaatst, en glanzend glas. Welk type glas je neemt hangt af van je eigen voorkeur. Leg de glazen plaat in de uitsparing in de achterkant van het kader. Plaats de fotos erop. Leg ze mooi recht. Je kunt zelf kiezen met welk materiaal je de fotos op hun plaats houdt.
Schilderijlijst maken maak zelf een schilderijlijst of fotolijst.
Een schilderijlijst maken in de vorm van bak of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Met de hulp van dit artikel en een aantal gereedschappen kan je zelf aan de slag om de mooiste schilderijlijst maken.
Een automatisch kader in Photoshop toepassen De Fotograficus Jij bent mooi!
Even een kader maken om een foto in Photoshop is niet heel moeilijk. Maar waar het efficiƫnter kan, moeten we dat gewoon doen natuurlijk! In deze blog leer ik je hoe je een automatisch kader in Photoshop toepast. Vooraf ingestelde kaders in palet Handelingen.
Hoe kun je een schilders of decoratiedoek zelf opspannen? Instructies Weethetsnel.nl.
Kaarten maken: een originele verjaardagskaart maken met stempels en pompons. in Kaarten maken. Hoe kun je zelf een mooi boeket maken? Kaarten maken: zelf een originele Geboorte felicitatiekaart maken. in Kaarten maken. DIY: zelf kaarsen maken in een nostalgisch kopje, als cadeau of woondecoratie.
Tip: afbeelding kader geven in Word SeniorWeb.
U ziet dat u niet per se voor een kader hoeft te kiezen, u kunt ook alleen een schaduw achter de afbeelding zetten. Hebt u een kader gekozen, dan kunt u daar ook de kleur van aanpassen. Klik daarvoor op Afbeeldingsrand. U kunt hier een andere kleur aanklikken, maar ook kiezen voor een andere dikte of een streeppatroon maken van de rand.

Contacteer ons

Meer resultaten voor zelf kader maken