zelf een map maken
 
 
Een kaart maken of openen Computer My Maps Help.
Een kaart maken of openen. Gebruik My Maps om uw eigen kaarten te maken of te bekijken. Een kaart maken. Log op uw computer in bij My Maps. Klik op Nieuwe kaart maken. Klik in de linkerbovenhoek op Naamloze kaart.
Maak je eigen kaarten met Google My Maps Apps Software ComputerTotaal.
heb op mijn computer staan http/ / maps.google wanneer ik daar voorheen op drukte kreeg ik een map te zien en kon ik links alles invullen wat ik moest invullen, nu klik ik het aan en krijg geen map te zienen, begrijp soms ook de uitleg nietzou, U me kunnen helpen om weer mijn maps terug te krijgen bij voorbaad mijn dank mail is rinoski1944@gmail.com Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord. met onze voorwaarden voor reacties. 30 juli 2015 0551: Anoniem. Ik wil graag een kaart maken, maar voor een opdracht voor mijn biologieleerlingen.
Computertip Mappen maken en verplaatsen Algemeen SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Een nieuwe map maken. Open de Windows Verkenner. Klik in het linkervenster n keer op de locatie waar u een nieuwe map wilt aanmaken, bijvoorbeeld in Mijn" Documenten. Deze map is nu geselecteerd blauw. Klik op Bestand, Nieuw, Map. Rechts in beeld verschijnt nu een map met de tekst Nieuwe" map.
Zelf een hippe tekenmap maken.
Zelf een hippe tekenmap maken. Om een verscheidenheid aan tekeningen op te bergen is een stevige tekenmap een must. Een unieke hippe tekenmap hoort bovendien bij een artistiek persoon. In de winkel zijn vooral saaie en donkere designs te vinden. Een tekenmap maken is eenvoudig en helemaal niet duur. Bij het maken van een tekenmap is het formaat een belangrijke factor. Een te grootte map is onhandig om mee te dragen, een te kleine map beperkt de afmetingen van de op te bergen tekeningen.
My Maps Over Google Maps.
Breng uw favoriete plaatsen in kaart of verken een nieuwe stad. Nieuwe bestemmingen ontdekken. Als u een kaart op internet vindt, kunt u deze opslaan en onderweg gebruiken. Ga nu aan de slag. Kaarten maken Kaarten verkennen. Volg ons op.:
Tip: mappen maken in Mail SeniorWeb.
Wilt u uw post netjes geordend hebben, voeg dan zelf mappen toe. 48, 9 stemmen. Door gebruik te maken van mappen, behoudt u het overzicht. Maak bijvoorbeeld een aparte map voor post van SeniorWeb of alle correspondentie over uw verzekeringen.
Tip: apps ordenen in mappen SeniorWeb.
Een map maakt u op een Android-apparaat tot en met Android 5.0 zo.: Tik op een app en houd deze vast. Op een Android-apparaat raakt de app los van de achtergrond. Sleep de app nu naar het pictogram Map maken linksboven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor zelf een map maken