iets zelf maken
 
 
DIY: Woonideeën zelf maken Stek Woon Lifestyle Magazine.
Heb je een paar leuke vaasjes in de kast staan? Met wat verf, koperspray en koord maak je er iets heel moois van. Bekijk hier het filmpje en het stappenplan. Simpel en snel om zelf te maken. Zelf een inspiratiebord maken.
Tuin Zelfmaak ideetjes.
Creëer de perfecte plek in je tuin door gebruik te maken van bamboe! 22 maart 2018 door Renate. Laat die zwoele zomeravond maar komen: Maak je tuin compleet met deze prachtige pergola voorbeelden! 22 maart 2018 door Renate. Creëer een Boheemse sfeer op je balkon en beleef een echt tuingevoel! 15 prachtige inspiratie ideetjes! 22 maart 2018 door Renate. Ervaar je moeite met de inrichting van een balkon? Dan gaan deze slimme DIY balkon ideetjes jouw zeker helpen! 22 maart 2018 door Renate. Een tuinhuisje kan zo veel meer bieden dan alleen een opslagruimte! Bij het zien van deze DIY tuinhuisjes word je spontaan verliefd! 22 maart 2018 door Renate. Opzoek naar iets unieks voor in de tuin!
Huis Zelfmaak ideetjes.
5 januari 2018 door Renate. Aan de buitenkant ziet het eruit als een gewone zeecontainer. Maar het zal je verbazen wat dit jonge stel ervan heeft gemaakt! 5 januari 2018 door Renate. Het fornuis schoonmaken kan een hels karwei zijn.
Knutsel iets voor in je huis.
Memobord of prikbord maken. Maak iets moois voor aan de wand, of maak bijvoorbeeld een leuke waxinelichthouder of etagère voor op tafel. Zelf de decoraties maken voor je huis is zo leuk om te doen en om later trots naar te blijven kijken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor iets zelf maken