familie Bed
 
 
Ons familiebed: met vier samen slapen in één groot bed.
Elli de peuter slaapt in de co-sleeper aan papas kant, en Liz de baby aan de andere kant van het bed naast mama. Doordat er een co-sleeper naast ons bed staat een ikea bedje waarvan we 1 kant hebben afgehaald, is er plek genoeg.
Van plan een familiebed aan te schaffen? De-Slaapfabriek.
Waar het tot voor kort in Nederland nog not done was om met het gezin iedere nacht met 3, 4 of zelfs 5 personen in 1 groot bed te gaan liggen, dat zou over een aantal jaren wel ns heel anders kunnen zijn.
Maak plaats voor het familiebed WonenCo.
Er staat niet alleen een vrij klein ouderlijk bed in de kamer, maar ook twee aan elkaar geschoven juniorbedden en een zogenoemde co-sleeper, een ledikantje met een kant open dat tegen het ouderbed geschoven kan worden voor gemakkelijk contact tussen de kleine en meestal mama.
Een familiebed OERmoeders van Nu.
Ook je kind zal makkelijker verder slapen, want ook hij/zij hoeft het bed niet uit. Samen slapen met je baby is van groter belang dan je misschien weet omdat je andere voorbeelden hebt gekregen tot nu toe in je leven.
In dit gigantische bed van IKEA kunnen 7 mensen slapen, en dit gezin doet het.
Ze doen het gelukkig niet terwijl de kinderen in het grote bed liggen te slapen. Dankzij de verhuis naar één bed staan plots verschillende kamers leeg waar ze in alle rust kunnen gaan rollebollen. Wat doe je met al die leegstaande kamers?
Familiebed, hoe het zit bij ons Sofie Lambrecht.
Dat schuiven we dan aan tegen mijn kant van het bed, hangen we aan elkaar vast met spanbandjes, vullen we het gat op met dekens et voila lekker handig, voor de baby hoeven we alvast niet op te staan. In praktijk ligt de baby of peuter het meeste gewoon op onze matras, vlak tegen mij aan.

Contacteer ons

Meer resultaten voor familie Bed