bamboe luiers
 
 
Pocketluiers bamboe charcoal.
De luiers hebben een dubbele rij drukknopen en zijn daardoor verstelbaar in 3 maten. Pocketluiers bamboe charcoal koolstof zijn gemaakt van een waterdichte en ademende buitenkant PUL en een bamboe charcoal binnenkant. In de luiers zit een pocket opening voor de inleggers.
BambooBaby.nl Voor wasbare luiers, zoogcompressen én menstruatiecups.
Bij het selecteren van het assortiment is zoveel mogelijk rekening gehouden met de herkomst van de artikelen en de manier van produceren. Wil je meer informatie over het gebruik van de wasbare luiers of de andere producten? Schroom niet om contact met me op te nemen. Neem gerust een kijkje in de webshop, plan een luierconsult in of lees alles over het gebruik van de wasbare producten. Vork en lepel The Ergo JJ Rabbit. Een ergonomisch gevormde vork en lepel van JJ Rabbit. Door de vorm erg geschikt voor kleine kindjes, zodat ze het bestek goed zelf kunnen vasthouden en zo kunnen oefenen met zelfstandig eten. Bamboe Kinderservies Nijlpaard.
Wasbare luiers vind je bij Kaatje Katoen.
We helpen je graag: vóórdat je met je luiers begint en ook tijdens het gebruik staan we voor je klaar. 90 dagen retourtermijn. Alle ongewassen en ongebruikte luiers kun je binnen 90 dagen retourneren. Dat geeft je genoeg tijd om enkele luiers uit je pakket te testen!
Bamboe Luiers.
28200, 23800, Excl. Bamboe luierpakket uitgebreid 40. Wat zit erin? 20 oeko-tex gecertificeerde bamboe luiers maat 120 oeko-tex gecertificeerde bamboe luiers maat 240 bamboe boosters bij maat 1 los, bij maat 2 ingenaaid40 bijbehorende wasbare fleece inleggers6 Little Lamb overbroekjes maat 16 Littl.
Bamboe Voorgevormde Luier Wasbare Luier.
Wij gebruiken deze voor ons zoontje van 3 en zijn er erg blij mee. Alle bamboe luiers hebben een snel drogende uitvouwbare bamboe booster ingenaaid, behalve de maat 1. Deze heeft een losse bamboe booster, omdat ouders merkten dat de pasgeborene de extra absorptie niet nodig had.
Bambo Nature Eco luier milieuvriendelijk en ecologisch Eco label Abena.
Bambo Nature eco luiers Nordic Swan ecolabel. Hoewel er meer merken zijn die zich bedienen van termen als Natuur" of Natuurlijk" mogen Bambo luiers als enige luier het Scandinavische milieukeurmerk Nordic Swan ecolabel dragen. Hiermee is de milieuvriendelijkheid van deze luier gegarandeerd.
Bamboe luiers De Luierhoek.
Selecteer een pagina. Bamboe is een zeer goed materiaal voor herbruikbare luiers. Wasbare luiers uit bamboe hebben immers een aantal pluspunten. Bamboe is zacht en soepel en blijft dit ook na veelvuldige gebruik. Zo behoudt een bamboe luier zijn soepele pasvorm.
Bambo luier test Ecomama.
De buitenlaag is van super zacht materiaal. De naam doet vermoeden dat er bamboe in de luiers verwerkt is. Het is gewoon een vrolijk woord Bambo. In het dagelijks gebruik is dit een superfijne luier. Ik begrijp heel goed dat de luier heel positief uit de testen komt.
Materialen in wasbare luiers Herbruikbare luier luierinfo.nl.
Bamboe luiers zijn erg geschikt als nachtluier. Aan bamboe worden anti-bacteriële en anti-schimmeleigenschappen toegeschreven, waardoor het luierinfecties zou tegengaan. Ook bij bamboe is het voor gevoelige kindjes belangrijk dat er geen chemicaliën uit het viscoseringsproces dat de bamboe tot textiel omvormt meer in het eindproduct.

Contacteer ons

Resultaten voor bamboe luiers